Důležité upozornění návštěvníkům !

16.09.2013 07:30

 

 
Vážení návštěvníci našich webových stránek,

 
často se na trhu setkáváme s oddlužovacími společnostmi, které slibují vyřešení obtížné finanční situace klientů bank a následné oddlužení. Principem těchto společností bývá ve většině případů pouze přerozdělování zdrojů, které jsou k dispozici mezi věřitele za vysoký poplatek.  


 
Jsme si vědomi, že do těžké finanční situace se může dostat každý. Pokud uvažujete o nějaké pomoci při řešení Vaší finanční tísně, tak Vás chceme informovat, že ve vztahu ke společnostem a to jsou - GE Money Bank, a.s., Komerční Banka a.s., Česká Spořitelna a.s., Citibank a.s., Raiffeisen Bank a.s., Československá obchodní banka - ČSOB a.s., FIO BankamBank, UniCredit Bank, ING, Oberbank, Volksbank, Hypoteční banka a další nemohou tyto společnosti vyjednat nic jiného, než co může vyjednat klient sám v kontaktu s oddělením správy pohledávek výše uvedených bankovních ústavů.

 
Přímým jednáním s bankou můžete ušetřit poplatky, které si tyto společnosti účtují za své služby.

 
Pokud se i přes výše uvedené rozhodnete pro nabídku některé ze společností slibující vyřešení Vaší finanční situace, dobře si prostudujte jejich smluvní podmínky, cenové podmínky a způsoby jejich oddlužení. Po uzavření smlouvy už bývá zpravidla pozdě. 



Případně se obraťte na některou neziskovou organizaci, která se řešením finančních situací zaobírá (např. obecně prospěšná společnost Poradna při finanční tísni, s kontaktními místy v Praze, Ostravě a Ústí nad Labem).  

 

Tým | PůjčkaJinak | CZ